XV Ral·li Fotogràfic “Tocats pel Bolet”

Imatge cortesia de Lluís Juanola Garriga

XVè Ral·li Fotogràfic

Tocats pel Bolet

Premis

 • 1 PREMI a la millor col·lecció

  300€

 • 3 PREMIS a la millor fotografia de cada tema

  150€

 • Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys

   

 • Cada participant només podrà optar a un premi

   

XVè Ral·li Fotogràfic “Tocats pel Bolet”

Participa al concurs

Presentació

Els tres temes del Ral·li d’enguany son:

A:  Humitat

B: Grans/petits

C: Humanitat

BASES

Bases del concurs

XVè Ral·li Fotogràfic “Tocats pel bolet”

Diumenge 31 d’octubre de 2021. Sant Iscle de Vallalta.

Parc del Montnegre i el Corredor

 1. Objectius. Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Montnegre i el Corredor i dels municipis que hi pertanyen.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. Tot el diumenge 31 d’octubre.
 4. Temes. Tres temes que es faran públics el mateix diumenge 31 d’octubre a les 8 h del matí a la web https://www.concursfotografic.cat.
 5. Suport. Digital. Es demana entregar les fotografies amb la màxima resolució de la càmera i en format JPG. Només s’admetrà una sola fotografia per tema. El nom de la fotografia serà la lletra del tema. Ex: A.jpg, B.jpg, C.jpg.
 6. Inscripcions i entrega d’imatges. Les inscripcions es faran al recinte de la Fira del Bolet a partir de les 9 h del matí i fins a les 13 h, on es demanarà que es faci una fotografia de control. Degut a la pandèmia, enguany, per evitar aglomeracions, la descàrrega d’imatges s’haurà de fer a la pàgina web https://www.concursfotografic.cat. Les imatges s’hauran d’haver pujat abans del 31 d’octubre ales 23.59 h. Juntament amb les imatges, s’ha d’enviar la fotografia de control, que es farà en el moment de la inscripció. No s’admetrà cap imatge fora d’aquest horari o si no s’envia la fotografia de control.
 7. Premis. Un PREMI a la millor col·lecció: 300€. Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150€.Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys. Cada participant només podrà optar a un premi.
 8. Jurat i veredicte. El jurat estarà format per persones de l’àmbit fotogràfic nomenades per l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona.
 9. Lliurament de premis. Dissabte 27 de novembre a les 12 h. Punt d’Informació de Sant Iscle de Vallalta (c. Sant Jaume, 6).
 10. Exposició de les obres.Les fotografies guanyadores i finalistes s’exposaran al Punt d’Informació de Sant Iscle de Vallalta (c. Sant Jaume, 6), durant el mes de desembre.
 11. Drets d’edició. L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor.
 12. Respecte per l’entorn. Els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l’entorn. No s’acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l’entorn natural de manera explícita.
 13. Drets d’imatge. Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.
 14. Acceptació de les bases.La participació en aquest Ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Amb la col·laboració de:

AJUNTAMENT DE SANT ISCLE DE VALLALTA

GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

Participa i inscriu-te

Omple el formulari per participar

Quan hagis omplert el formulari, se’t redirigirà a la pàgina des d’on podràs fer-nos arribar les imatges.
Recorda canviar el nom de cada fitxer a A.jpg, B.jpg o C.jpg, segons la categoria, perquè es pugui identificar be quines son.  Amb la col·laboració

  GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

  Xevi Vilaregut, fotògraf, formador i gestor del concurs.

  (Imatge de la capçalera cortesia de Lluís Juanola Garriga)

  gfm

  Contacte