Imatge cortesia de Lluís Juanola Garriga
22è Ral·li Fotogràfic

Castell de Montesquiu 

Premis

 • 1 PREMI a la millor col·lecció
  300€
 • 3 PREMIS a la millor fotografia de cada tema
  150€
 • Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys
   
 • Cada participant només podrà optar a un premi
   
22è Ral·li Fotogràfic

Castell de Montesquiu

Presentació

Els tres temes del Ral·li d’enguany son:

A – Armonia

B – Activitat

C – Quietut

BASES

Bases del concurs
 1. Objectius.  Promoure els valors naturals, culturals i històrics del Parc del Castell de Montesquiu i dels municipis que componen el Bisaura: Montesquiu, Sant Quirze de Besora, Santa Maria de Besora, Sora i Vidrà. Només en el cas que la situación epidemiològica no ens permeti el lliure moviment per comarques, es permetrant imatges d’altres llocs que no siguin els citats a l’inici.
 2. Participants. Tothom que ho desitgi.
 3. Hora. Tot el dia. 
 4. Temes. Tres temes que es faran publics el mateix dia a les 8 del matí al web concursfotografic.cat
 5. Suport. Digital. Es demana fer les fotografies amb la màxima resolució de la càmera, i en format JPG.Només admetrem una sola foto per tema. El nom de la foto serà la lletra del tema. Ex: A.jpg, B.jpg, C.jpg
 6. Inscripcions i entrega d’imatges.Degut a la pandèmia, enguany, per evitar aglomeracions, s’han de fer les inscripcions i la descàrrega d’imatges a la pàgina web concursfotografic.cat . En el mateix moment de pujar les imatges, no cal fer-ho abans. Les imatges s’han d’haver pujat abans del mateix dia 6 de juny a les 23:59. No s’admetrà ni una sola imatge fora d’aquest horari.
 7. Premis
  • Un PREMI a la millor col·lecció: 300 euros.
  • Tres PREMIS a la millor fotografia de cada tema: 150 euros.
  • Hi haurà un PREMI ESPECIAL per a participants de fins a 12 anys.
  • Cada participant només podrà optar a un premi.
 8. Jurat I veredicte. El jurat estarà format per persones de l’àmbit fotogràfic nomenades per l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona. 
 9. Lliurament de premis Dissabte 26 de juny, a les 12 h, a la Cabanya del Castell de Montesquiu.
 10. Exposició de les obres . Les fotografies finalistes i guanyadores s’exposaran a la Cabanya del Castell de Montesquiu durant el juliol, d’11 a 14 h.
 11. Drets d’edició L’organització tindrà dret a publicar i reproduir les obres premiades. Cap dret de reproducció de les imatges podrà ser transferit a tercers sense el previ consentiment de l’autor.
 12. Respecte per lentorn Els participants actuaran de manera respectuosa i discreta. Minimitzaran el seu impacte sobre el medi natural i sobre els seus habitants i contribuiran a restaurar les condicions de l’entorn. No s’acceptaran fotografies que el jurat consideri que hagin afectat la fauna o l’entorn natural de manera explícita.
 13. Drets d’imatge Els participants es fan responsables dels drets d’imatge de les persones que apareixen a les seves fotografies i de les possibles reclamacions.
 14. Acceptació de les bases La participació en aquest ral·li pressuposa l’acceptació de les bases. L’organització es reserva el dret de modificar aquestes bases en cas que es cregui convenient.

Participa i inscriu-te

Omple el formulari per participar

Quan hagis omplert el formulari, se’t redirigirà a la pàgina des d’on podràs fer-nos arribar les imatges.
Recorda canviar el nom de cada fitxer a A.jpg, B.jpg o C.jpg, segons la categoria, perquè es pugui identificar be quines son.  Amb la col·laboració

  GRUP FOTOGRÀFIC MANLLEU

  Xevi Vilaregut, fotògraf, formador i gestor del concurs.

  (Imatge de la capçalera cortesia de Lluís Juanola Garriga)